Hívjon minket bizalommal!
06-20/9-628-623

Ügyfeleink véleménye

“Magánrendelésem megindításánál illetve már a tervek megszületésekor kerültem kapcsolatba Medi-Praxissal. Korábban nem tudtam, hogy létezik egy ilyen cég ami kifejezetten orvosoknak segít a magánvállalkozás beindításában, de nagyon örülök neki, hogy rájuk találtam. Körültekintően a legkisebb részletekbe menően nagy segítségemre voltak. Segítőkészségük, alaposságuk, gyorsaságuk, szakmai kimagasló hozzáértésük lenyűgöző. Minden az elképzeléseimnek megfelelően, azzal maximális összhangban történt.
A javaslatok, ötletek, amiket kaptam arról tanúskodtak, hogy a cég tökéletesen jártas az általa felvállalt feladatok elvégzésében. Nekem szinte semmit nem kellett tennem, a cég a magánrendelés beindítása körüli marketinges teendőket maradéktalanul és villámgyorsan elvégezte, nem kevés időt és energiát takarítva meg ezzel.
Nagyon köszönök mindent, remélem még sok kolléga élvezheti a Medi-Praxis széleskörű segítségnyújtását magánpraxisa beindításában!”

Dr. Halász Ágnes
Fül-orr-gégész
Fej-nyak sebész szakorvos
www.fulorrgegesz.eu


“A Medi-Praxis egy szakorvosi pozíció betöltésével kapcsolatban keresett meg. Mivel érdekelt a lehetőség igent mondtam a meghallgatásra, és bár az végül nem valósult meg, más vonalon tudtunk együttműködni. Felkészültségükkel, gyorsaságukkal és megbízhatóságukkal nagyon elégedett voltam :)”

Dr. Varga Zsombor
sebész szakorvos, plasztikai sebész rezidens


“Amikor új dologba vágunk, sok bennünk a bizonytalanság, hogy jó döntést hoztunk-e azzal, hogy más utat választunk. A másik ami foglalkoztat és talán megtorpanást okoz, hogy hogyan lehet mindezt véghezvinni. Egy magánrendelés beindításánál nagyon sok hivatalos intéznivaló vár ránk. Rengeteg “papír”, igazolás, engedély beszerzése szükséges.
A Medi-Praxis előzetes tervet készített nekem az intéznivalókról, ezek sorrendjéről, helyettem intézte az ügyeket, összehozott a megfelelő emberekkel, akik az adott kérdésben megoldást tudtak adni. A vezető, Judit okos, tervező, precíz, dinamikus, lelkes személyisége további lendületet adott nekem is.”

Dr. Fehér Ágnes
Neurológus-pszichiáter szakorvos
www.drfeheragnes.hu


“A Medi-praxis szolgáltatásával nagyon elégedett voltam.
A logora és névjegykártyára vonatkozó elképzeléseimet igen jól mérték fel és annak megvalósítása során mindig rugalmasan, gyorsan és hatékonyan reagáltak igényeimre, elképzeléseimre.
A végleges anyaggal nagyon elégedettek vagyunk és partnereinktől is pozitív visszajelzéseket kaptunk.”

Simon Szilvia
ANIMI Design
www.animidesign.com


“A Medi-Praxis cégvezetője Bozzay Judit személyében egy rendkívül tájékozott, a szakmáját magas színvonalon művelő szakembert ismertem meg. Határozott biztonsággal mozog az információ rengetegben, nagyon találóan választotta ki a bőrgyógyászathoz, kozmetológiához kapcsolódó képi és színi világot, mely a honlap alap arculatát, hangulatát képezi. Munkáját határidőre, pontosan, nagyon megbízhatóan, nekem teljes megelégedésemre végezte el. Kiváló partner volt a munkában. Csak ajánlani tudom mindenkinek őt és cégét.”

Dr. Földes Márta
Egyetemi adjunktus,
bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos
www.venusz98.hu


“A szakvizsga letétele utáni adminisztratív teendők kellőképpen elbizonytalanítottak abban, hogy rögtön nekivágjak a magánrendelés kialakításának. Az engedélyek, igazolások, szabályozások első látásra is szövevényes dzsungele hosszú hetekre visszavetette kezdeti lelkesedésem. Kollégáim is hasonló cipőben jártak: jobb híján egymást támogatva próbáltuk összerakni a nagy „adminisztrációs kirakós” darabjait, ám tulajdonképp azt is nehéz volt eldönteni: hol és hogyan érdemes mindebbe belevágni. Ekkor találkoztam Bozzay Judittal a Medipraxis-tól, és utólag azt gondolom: vele és így érdemes nekikezdeni a magánrendelés kialakításának. Az ő segítségével átláthatóvá vált az egész folyamat: nem csupán ismeri, de szívesen követi is a szükséges lépéseket. Így bármikor kérdésem volt, bátran fordulhattam hozzá – hiszen gyors és nagyon szakszerű válaszokra számíthattam. Nem pusztán az engedélyeztetés folyamatában segített, hanem a marketing és a kommunikáció olyan területein is, amik elengedhetetlenek minden vállalkozás beindításához. Mindebben én járatlan voltam – még csak nem is gondoltam rá – így nagyon megnyugtató volt ezt a területet Juditra bízni. Összességében, nagyon elégedett vagyok a Medipraxis által nyújtott szolgáltatásokkal: teljes körű, rendkívül szakszerű és gyors segítséget kaptam a vállalkozásom beindításának minden területét illetően. Köszönöm, hogy így teljes egészében azzal foglalkozhattam, amihez értek – a többi szükséges teendőt pedig rábízhattam a Medipraxis-ra.”

Csík Veronika
klinikai és mentálhigiéniai gyermek -és ifjúsági szakpszichológus
www.gyermekpszichologus.eu


Szeretem az olyan eredeti ötleteket, mint amilyen Judité. Tudja, hogy mire van szüksége az orvosoknak, minden felmerülő igényre azonnali megoldást tud nyújtani.”

Bölcskei Mónika
Business coach
www.bolcskeimonika.hu


“A hivatali ügyintézés számomra mindig is az indulatkeltő időpocsékolás kategóriájába esett. Miért nem lehet elektronikusan? Miért van szükség párhuzamosságokra a rendszerben? Miért ez, miért az? Még az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha másokhoz hasonlóan “illegalitásba” vonulnék, végül is szakértelmem van, minek nekem ÁNTSZ engedély, lesz attól több kliensem?! Mivel a legtöbb emberrel egyezően én is szabálykövető vagyok, óriási megkönnyebbülést jelentett a Medi-Praxis bannerének megtalálása az orvostudakozo.hu-n. Így találkoztam Judittal, aki miután személyesen elmondta, milyen lépéseken keresztül kaphatom meg PÁR HÉTEN belül a magánrendelőmre az engedélyt, szerencsémre – és a többi orvoskolléga szerencséjére is – túlélte a bürokrácia rejtelmeit “méltató” reakciómat. Mindenkinek tudom ajánlani, hogy inkább foglalkozzon a hozzá forduló pácienseivel, klienseivel, és az ügyintézéssel bízza meg a Medi-Praxist. Tapasztaltam, hogy a munkavégzés gyors, pontos és eredményes, és az ügyintézési idő alatt is lehet gyógyítani, és jövedelemre szert tenni. Nem véletlen, hogy már a második rendelésem engedélyeztetésére is megbízást adtam nekik :)

Dr. Sófi Gyula | gyermekpszichiáter szakorvos, igazságügyi szakértő,
családterapeuta, gyermekgyógyász szakorvos
www.igazsagugyigyermekpszichiater.hu


” A gyermekeimmel otthon töltött évek után elemi erővel tört fel bennem a hivatásom gyakorlása utáni vágy. A településen ahol élek és ahol a gyermekeim közösségbe járnak, egy magánrendelés indítása volt az egyik lehetséges út. Az interneten talált információk bosszantóan felületesek vagy átláthatatlanok voltak. Az ÁNTSZ munkatársai nagyon segítőkészek, mégis a működési engedély beszerzéséről és a lehetőségeimről átlátható és laikus számára is érthető módon a Medi-Praxis adott először olyan használható tanácsokat, amik alapján körvonalazódtak, majd meg is valósultak a céljaim. Azt gondolom, hogy a Medi-Praxis nem csak az ügyfelei válláról veszi le az ügyintézés terheit, de a hivatalokban dolgozók számára is segítség! …én mindenesetre nagyon hálás vagyok érte! “

Dr.Sütő Adrienn | csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos
www.telkigyermekorvos.hu


“Maximálisan meg voltam elégedve a munkájukkal, és azzal az emberi odafordulással, kedvességgel, ami manapság sajnos nagyon ritkaság számba megy.”

Dr.Losonczi Rita | neurológus-pszichiáter szakorvos


“A Medipraxis szolgáltatásával nangyon elégedett vagyok. Bozzay Judit dinamikus, precíz, lelkes személyisége sokat segített a magánpraxis beindításakor jelentkező bizonytalanságaim megszűntetésében. A névjegykártyára és a honlapra vonatkozó elképzeléseimet és felmerő kérdéseimet.kéréseimet nagyon rugalmasan, korrektül kezelte. Együttműködésünk során nagyon megbízható volt, az ígért munkák határidőre, pontosan elkészültek. Mindenkinek tudom ajánlani, aki profi munkát szeretne. Köszönöm”

Kren Réka | klinikai szakpszichológus
www.pszichologusneked.hu


“Professzionális, azonnali, segítséget kaptunk a megkeresésünkre. Többek között online kommunikációnk felülvizsgálatával bíztuk meg a Medi-Praxist. A szakértői anyag elkészülte után, az elvégzendő feladatok megvalósítását is rájuk bíztuk. A marketing profizmus így hatékonyan tudott találkozni klinikánk szakmai színvonalával.”

Dr. Szirmák Eszter | belgyógyász, kardiológus szakorvos
www.violakardiologia.hu


“Már évek óta dédelgetett vágyam, hogy mint gyógytornász, a saját lábamra álljak.
Sok időt töltöttem a gyógytornász diplomára épülő tanfolyamokkal és továbbképzésekkel, melyek gyümölcseként 2012 elején elindítottam magánrendelésemet. Mindez nem ment volna egyedül. Már régebben kinéztem magamnak a Medi-Praxist, és nagyon jól tettem, hogy olyan szakemberekhez fordultam, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Remek tanácsokkal segítették elindulásomat a vállalkozói lét rögös útján. Friss, fiatalos szemléletükkel nagyon könnyű volt együttműködni a szükséges munkálatok során.
A honlapom pontosan olyan szép lett, ahogyan mindig is elképzeltem.”

Kovács Edith | gyógytornász
www.physiopoint.huOrvos toborzás

Ha nincs mindig teljesen kihasználva rendelője és szeretne más orvosokkal társulni…

Tovább

Magánrendelő

Ha magánrendelőt szeretne, de nincs ideje felkutatni, megtekinteni a lehetőségeket, mi megmutatjuk Önnek a tökéletes rendelőt…

Tovább

Engedélyeztetés

Ha az ÁNTSZ és egyéb engedélyek, dokumentumok beszerzésének fáradságos és kimerítő terhétől szabadulna…

Tovább

Kommunikáció

Ha meglévő vagy alakuló magánpraxisát szeretné bemutatni, forgalmát fellendíteni, ismertségét növelni…

Tovább


© 2009-2012 – Medi-Praxis Consulting, a Heuréka-Audit Kft. diviziója

Lépjen velünk kapcsolatba!

06-20/9-628-623

info@medipraxis.hu